Trä och trä/aluminium

Trä och trä/aluminium är organiskt och varmt

Våra fönster tillhör de mest namnkunniga på marknaden. Vilket du än väljer från oss får du ett högkvalitetsfönster med bästa energiklass och garantier.
Allt är egentligen bara en fråga om tycke och smak, och de praktiska egenskaper som just du vill ha ut av ett fönster. Vi har många typer, allt ifrån vridhängda fönster till inåtgående med Kipp-Dreh-funktion och vanliga in- och utåtgående klassiskt kopplade fönster.

För att kunna möta kunders behov nu och i framtiden fokuserar vi i samarbete med producenterna på ständig utveckling och förbättring av både produkter och organisation, med stort fokus på miljöförbättringar och energibesparing.

Här nedan ser du några av våra fönsterleverantörer, men har många fler i vår familj.

Standard trä/aluminium

Standard Projekt är en produktfamilj med huvudsakligen inåtgående produkter. Valfrihet och kombinations-möjligheter är stora mellan 2+1-glasat med kopplade bågar, eller 2- och 3-glas energikasetter. Produkterna lämpar sig i projekt med högt ställda krav på teknisk prestanda t ex god ljudreduktion. U-värden på 0,9-1,5.

Som framgår av namnet så är denna konstruktion först och främst ämnad för flerfamiljs-fastigheter, lägenheter och kommersiella fastigheter, men går naturligtvis även att få till villan om man föredrar att ha persiennen mellan fönstren istället för utanpåliggande på det inre glaset.

Modeller vi förespråkar är Kip-Dreh, sido- och bottenhängda eller enbart inåtgående fönster.

Glas
3-glas isolerruta eller 2+1

U-värde
U = 0,8-1,2

Ljudisolering
Rw = 34 i (3-glas) eller 41-43 dB (2+1)1

Färger
Valfri kulör ur NCS-färgskala samt ett stort urval av RAL-färger1

Klassisk original

Klassisk Original i trä eller trä/Alu Klassisk Original med eller utan Alu-Tech är klassiska utåtgående kopplade i 2-eller 3-glas med trä eller trä med aluminiumklädd utsida. U-värde 1,2 är standard.

Det gamla vanliga hederliga utåtgående fönstret med antingen kopplat 2-glas fönster för att få in persienn mellan glasen eller 3-glas energikasett för bästa energivärdet och det går t.o.m. att få vanliga gamla hederliga haspar i fönstret istället för dagens moderna handtag.

Glas
Kopplat 2-eller 3-glas isolerruta

U-värde
U = 1,9 – 1,2

Ljudisolering
Rw = 34 dB i 3-glas

Färger
Valfri kulör ur NCS-färgskala samt ett stort urval av RAL-färger

H-fönster i trä eller trä/aluminium

Vrid- eller glidhängda fönster i trä, trä/aluminium eller Alu-Tech med 10 års garanti mot röta och på funktion och glas. Öppnas utåtgående.

Glas
3-glas isolerruta

U-värde
U = 0,8-1,2

Ljudisolering
Rw = 34 dB

Färger
Valfri kulör ur NCS-färgskala samt ett stort urval av RAL-färger

Meny