Byta fönster

Process

Vi på Effektfönster förstår att byte av fönster är ett svårt & stort beslut, oavsett om ni byter för att få energieffektiva fönster eller fräscha upp huset. Vår mångåriga erfarenhet gör att vi kan garantera ett smidigt fönsterbyte, för att ni ska känna er trygga leder våra experter er genom hela processen.

Kostnadsfritt hembesök och pris

Efter att ni kontaktat oss kommer vi hem till er för ett kostnadsfritt hembesök. Väl där kommer vi tillsammans med er fram till den bästa lösningen för just ert hus. Då vi är en oberoende aktör är vi inte låsta till någon specifik leverantör, vilket gör att vi kan hitta en lösning som passar just ert behov och pris. Utifrån era behov tar vi fram ett prisförslag/offert, där allt från montage till arbetskostnader ingår.

Tillverkning

Fönsterna tillverkas efter era önskemål, vad gäller material, färg & storlek. Beställningen skickas till fabrik som tillverkar dina måttbeställda fönster.

Montering

När vi är överens om ett startdatum för fönsterbytet, kommer våra montörer på morgonen och då har vi med oss din beställning av fönster och ev dörrar. Vi byter ut era gamla fönster, monterar in de nya och återställer invändigt och utvändigt enligt det vi kommit överens om. Montering av fönster tar vanligtvis några dagar, om ni vill vara hemma under tiden går det bra, men det behövs inte.

Uppföljning och garanti

När allt är klart genomgår vi en kvalitetskontroll och besiktning. Våra experter går igenom skötsel och underhåll för era nya fönster. Vi följer alla trygghetsförsäkringar, våra produkter och utfört arbete har mångåriga garantier. Allt för att du ska känna dig nöjd och trygg även efter bytet.

Boka besök
Hembesök

Vi kommer på besök och diskuterar era behov. Tillsammans hittar vi de bästa alternativen och tar därefter fram en offert.

Tillverkning

Fönster och dörrar tillverkas enligt mått och er önskemål.

Montering

Vi sköter transport av fönster och material och monterar när det passar er. Och när vi är klarar ansvarar vi för bortforsling av överblivet material.

Uppföljning

Gemensam avsyning av genomfört montage

Nöjd kund
Meny