Ytterdörrar

Ytterdörrar skapar besökarens första intryck

Ytterdörrar ska vara inbjudande nog för att en gäst ska känna sig välkommen, men samtidigt stabila och robusta nog att förhindra ett inbrottsförsök.

Vi erbjuder endast kvalitetsdörrar från alla erkända dörrtillverkare och därtill en mängd tillval i form av utökad säkerhet och också tilltalande fönster, handtag, färg och material.

Estetik i harmoni med funktion och säkerhet

Balansen mellan funktion och utseende är av stor vikt när Ni väljer Er ytterdörr. Samtidigt som ytterdörren ger karaktär till huset genom färg, material och inte minst form, så måste det motstå yttre påverkan. I normala fall består den yttre påverkan av den nordiska utemiljön, vilket innebär allt från ljus, värme och kyla till torka och fukt. I extrema fall kan den yttre påverkan tyvärr vara ett inbrottsförsök. Många dörrar har dessutom lås som förhindrar upplåsning inifrån, så kallade bortalås.

Tillval

Alla ytterdörrar kan kombineras med ett stort utbud av färger, lås, handtag och vred. I vissa fall är även olika typer av glas möjliga som tillval. Ytterdörren kan anpassas till precis som Ni vill ha det.

Meny